آخرین فایل ها
- بیشتر -دانلود تحقیق درمورد سردخانه تحت پوشش استان قدس رضوي
![دانلود تحقیق درمورد سردخانه تحت پوشش استان قدس رضوي](/content/productpic/defaultpic_6.jpg)
با دانلود تحقیق در مورد سردخانه تحت پوشش استان قدس رضوي در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق سردخانه تحت پوشش استان قدس رضوي را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق سردخانه تحت پوشش استان قدس رضوي ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:22 صفحه
قسمتی از فایل:
سرد خانه تحت پوشش آستان قدس رضوي = با ظرفيت ton 3000- داراي 17 اتاق- 15 اتاق زير صفر- 12 اتاق بالاي صفر- اتاق بالاي صفر جهت نگه داري ميوه ها، رب و ... استفاده مي شود داراي ظرفيت ton 400- 150 است. درجه ي حرارت ميوه جات نسبت به نوع ميوه متفاوت است به عنوان مثال براي نگهداري سيب لبناني براي مدت 6 ماه درجه ي حرارت بايد بين 0 تا 5/0 و رطوبت نسبي بين 85 تا 95% باشد. براي سيب عباسي درجه ي حرارت 5/0+0 و مدت ماندگاري 4 ماه است. درصد رطوبت 75 تا 80%- براي گلابي درگزي 65 تا 70% در درجه حرارت c8/0 تا 0 (گلابي نطنز 8/0- تا 0)
فشار ورودي مايع اواپراتور bar 10- 8 است. مايع كه عبور مي كند فشار شكسته شده و به 5/2 تا 2 بار مي رسد.
مرحله سوم: كمپرسور- (دستگاه متراكم كننده). تشكيل شده از 3 قسمت: 1- الكتروموتور 2- كمپرسور 3- سپراتور روغن. فشار مكش كمپرسور بين atm 5/3- 2- فشار خروجي كمپرسور atm 10- 8- درجه حرارت ورودي مكش كمپرسور: c10- 8 زير صفر- و خروجي كمپرسور: c10- 8 بالاي صفر-